6/5/09

'Heroes' first season

In recent days, a seemingly random group of individuals has emerged with what can only be described as "special" abilities. Although unaware of it now, these individuals will not only save the world, but change it forever. This transformation from ordinary to extraordinary will not occur overnight. Every story has a beginning. Volume One of their epic tale begins here...

La història comença amb una presentació general dels personatges, contant la vida de cadascun. Peter Petrelli comença a tindre somnis de que pot volar, Hiro Nakamura comença per parar el temps, més avant podrà controlar el espai. El dr. Suresh intenta acabar amb el somni de son pare, trobar a les persones alterades genèticament i avisar-les per si necessiten ajuda. A mesura que descobreixen lentament les seves habilitats i l'existència d'uns altres com ells, els seus camins es van creuant i comencen a adonar-se que es necessiten per a prevenir la catàstrofe.

La premissa és que els personatges tenen un rol important a salvar a la humanitat. En el quart capítol es dona un fet que Peter rep una visita d'un personatge molt familiar que ve del futur i li dona un missatge: Save the cheerleader, save the world), amb una clara referència al personatge de Claire Bennet, animadora esportiva d'una escola secundària de Texas, amb habilitats de regeneració ràpida, i la visió apocalíptica de Nova York pintada per altre personatge, l'artista Isaac Méndez, que posseeix l'habilitat de predir el futur amb les seues obres. Tot açò va encaminat de un progrés en la seua vida personal. La sèrie ens va presentant el passat de cadascun de forma aleatòria, tot de forma que no pugues apartar-te de la pantalla. I ara toca ... Generations.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada